Levensloop Neteland 2024

KTT zet dit jaar zijn schouders mee onder het project Levensloop Neteland een organisatie door Stichting tegen Kanker.  Op 29 & 30 juni is er een 24u levensloop (Lopen of Wandelen).  Elk team voorziet deelnemers die de 24u rondmaken in estafette.  De “eregasten” van de Levensloop zijn de Vechters, die dag is hun dag.  Ze moeten aan niks denken, enkel genieten van de goodie bag, ontbijt, massages, …  (Zie inschrijven (2))

Wens je mee te wandelen of lopen, schrijf je in voor 10 euro.  Nadien wordt je nog door KTT gecontacteerd voor de planning van de estafette.  Ben je liever een helpende hand aan deze organisatie schrijf je dan in als vrijwilliger.  Heb je die dag geen tijd, dan kan je een vrije gift doen.  (Zie inschrijven (1)). 

Ben je een (lokale) ondernemer en wens je te sponseren?  Je kan ingaan op één van de formules van Levensloop Neteland.  Daarnaast zijn er tal van andere mogelijkheden, je kan in aanloop van levensloop producten verkopen ten voordele van Levensloop en de opbrengst hiervan te doneren aan levensloop.  Tijdens de levensloop wordt er ook een nog te bepalen activiteit georganiseerd door KTT, die nog extra centen in het laatje brengt voor de Levensloop.  Heb je een idee/suggestie, contacteer ons.  (Zie Informatie Brochure (3))

We vragen om je een keuze te maken, eenvoudig toch?

  • Inschrijven als deelnemer, vrijwilliger of een vrije gift.  (1)
  • Ken je iemand in de familie, vriendenkring, … wie een vechter is, spreek deze vechter aan en informeer deze over de levensloop Neteland.
  • Ben je een vechter (geweest), schrijf je in.  (2)
  • Heb je een bedrijf, ken je een zaakvoerder.  Download dan de informatie brochure met de verschillende sponsor formules. (3)

Algemene flyer levensloop Neteland.  Je kan op verschillende manieren een steentje bijdragen.

Ben jij een Vechter, iemand die kanker (gehad) heeft? Of heb je als Zorgdrager onlangs een dierbare verloren?  Dan willen we jou zeker bereiken.

Als bedrijf heb je verschillende formules hoe je de levensloop kan steunen.

Heb je interesse om tijdens de levensloop mee een actie te ondersteunen, neem dan contact op met ons.  (prijzen tombola, verzorging/massage voor vechters, …)